2012-01-26 08:53:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - máris túlhajszolta magát

Napi horoszkóp január 26.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Még csak alig kezdődött el ez az év, máris sikerült túlhajszolnia magát. Nagy szüksége lenne a pihenésre, az ellazulásra. Ha másként nem megy, próbálkozzon az illóolajos masszázzsal, fürdéssel, párologtatóval, meditációval.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Többet kellene foglalkoznia önmagával, önmaga kényeztetésével, megteremtésével, önműveléssel. Ha az önszeretete csupán a táplálkozásban merül ki, annak komoly egészségügyi kárát látja. Igaz a mondás: Törődjön többet egészségével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kimondatlanul is érzi, valami nincs rendben az életében. Fokozott nyugtalanságának valami mélyen elrejtett, megoldatlan probléma az oka. Ha maga sem képes rájönni, megfejteni, mi az, forduljon szakemberhez!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A pihenésnél semmi sem serkenti jobban az agyműködést, a kreativitását. Az alkotás, a tervezés csak akkor lesz teremtő és friss, ha szán néhány „elvesztegetett” órát a merengésre is. A hatékonyság nem minden, a szépségnek meg is kell fogannia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mára már megbánja, ha tegnap összekülönbözött élete párjával. Az anyagiak miatt különösen kár volt veszekedniük, hiszen mára már jobb ajánlatokat kaphat. De a továbblépéshez szakítania kellene néhány megrögzött szokásával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma próbára teheti a türelmét egy barátja, vagy más, önhöz közel álló személy. Segítséget adni szép dolog, de nem biztos, hogy abban a formában segítünk leginkább, ahogy azt elvárják tőlünk. Néha pedig a nem segítés az igazi segítség!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bármennyire lehetetlennek tűnik is, mégis meg kellene kísérelnie a családi viszály elrendezését. Még koránt sincs minden veszve, álljon kicsit pozitívabban a dolgokhoz. Hangolódjon át a szép emlékekben való elmerüléssel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, tennie kellene valamit élete megváltoztatásához, de igazából fogalma sincs róla, hogy mit. Tanácsot kérni felesleges, mert csakis magában találhatja meg az igaz utat. Gondolja végig az életét, mit is akart valaha?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hívatlan látogatók zavarhatják meg mindennapi tevékenységében. Először talán bosszankodik, de kár hőbörögnie, mert végül is felüdülést és jó kedvet hoznak önnek. A rutin megvár, adja át magát a felhőtlen nosztalgiázás örömének!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Édes semmittevéssel telnek napjai. A mai is hasonló lehet, de már mintha valami keserűséggel is telne ez az édesség. Talán végre komolyan el kellene határoznia magát, hogy rálépjen arra az útra, ami az igazi fejlődéshez vezet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy régi vágyát ma végre megvalósíthatja, de csak akkor, ha nem számít senki barát, bizalmas segítségére többé. Be kell látnia: semmit sem remélhet tőlük. A saját tetterejében annál inkább bízhat. Ne halogassa, vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kényszerű szünetre, semmittevő szabadságra küldhetik, vagy túl kevés a tennivalója a munkahelyén. Ne töltse unalomban az időt, használja ki önművelésre, sportra, vagy kapcsolatépítésre a váratlan szabadságot. Javára válik!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: